Innmelding

Jeg vil bli medlem i SKSF, hva må jeg gjøre?

Aller først må du fylle ut et innmeldingsskjema. Innmeldingsskjema finnes digitalt nederst på denne siden. Medlemskapet koster 100,- og kan betales via bankoverføring eller kontant til sekretæren. Dette velger du i skjemaet. Straks vi har mottatt/registrert din innbetaling er du å regne som medlem av verdens ypperste spillforening!

Hva koster det å være medlem av SKSF?

Fullt medlemskap koster 100 kroner, uavhengig av når medlemskapet ble inngått. Fullt medlemskap gir adgang til et ubegrenset antall SKSF-møter i løpet av kalenderåret du meldte deg inn. Støttemedlemskap gir adgang til fem møter. Alle former for medlemskap gir stemmerett på Årsmøtet så fremt du er under 26 gammel.

Foreningens kontonummer er 1286 44 31370 (Lillestrømbanken)

Hvor lenge varer mitt medlemskap?

Et medlemskap varer frem til 31. desember det året medlemskapet ble inngått. Dersom du fortsatt ønsker å være medlem av SKSF når året er over, må du søke om medlemskap på nytt.

Hvem kan bli medlem?

I utgangspunktet kan alle over 10 år bli medlem av SKSF, men vi forbeholder oss retten til å avvise søknader om medlemskap, selv om dette er meget sjeldent. Dersom vi velger å avvise en søknad, trenger vi ikke oppgi begrunnelse for avslaget. Ønsker du å melde deg inn, kan du gjøre det direkte på våre nettsider ved å fylle ut skjemaet nedenfor!

Innmeldingsskjema!

  • Skriv inn når du er født
  • Velg betalingsmetode; husk at medlemskapet ikke er gyldig før betalingen er registrert.