SKSFs møter og lokaler

Skedsmokorset Spillforening ble stiftet den 23.10.2001, og har siden uken etter at den ble stiftet avholdt medlemsmøter ukentlig eller oftere i sine tidligere lokaler, kun avbrutt av helligdager, lavt oppmøte midt i ferier, og i senere tid utleiere som ikke vil la oss benytte lokalene i skoleferiene.
Fra og med oktober 2007 flyttet foreningen til nye og lokaler, i påvente av at den nye kulturlåven på Huseby gård skal bli ferdig. De midlertidige lokalene ligger svært sentralt på Skedsmkorset i Skedsmo Samfunnshus (Skedsmosenteret). Inngang til lokalene våre skjer gjennom den samme døren du bruker om du skal besøke legesenteret eller biblioteket. (til venstre for minibanken og inngangen til samfunnshusets storsal). Adressen er Furuveien 7-11, 2020 Skedsmokorset.
Skedsmokorset Spillforening avholder sine møter hver onsdag fra klokken 17:00
Vi har mange besøkende hver uke, alt fra folk som har planlagt å spille med sin faste rollespillgruppe på forhånd, folk som ikke har noen spesielle planer, foreldre av Og med tanke på Betsafe sitt store spillutvalg, fire beste norske casinos er og rundt 40 jackpot slots kan du vente deg grådige gevinster. medlemmer, eller de som bare er nysgjerrige på hva vi holder på med.
Normalt koster det 20 kroner å delta på et møte for ikke-medlemmer, men første gangen du kommer er det gratis.
Du trenger ikke å ha avtalt å spille et spill eller gjøre noe annet før du kommer. Vi lover at alle som kommer på møtene våre skal aktiviseres om de vil det selv.

Fra midten av mai 2008 er det gratis trådløst internett på SKSFs møter til de som har med egen bærbar PC! Spør ansvarshavende (som regel leder) om koden du trenger for å koble deg på nettet.

Annenhver onsdag er det styremøte, hvor foreningens demokratisk valgte styre setter seg ned for å diskutere tiltak og gjøre vedtak som er nødvendige for fortsatt og forbedret drift av foreningen. Alle medlemmer har rett til å delta som tilskuere på styremøter. Styremøtene begynner normalt mellom halv seks og seks annenhver onsdag.

Når: Hver onsdag fra 17.00 til 23.00

Hvor: Skedsmo Samfunnshus, Furuveien 11. Inngang gjennom døren i kroken til venstre for minibanken.

For bussinformasjon, trykk her
For vår møtekalender med oppdatert informasjon om møtene våre trykk her

Kart til furuveien 11(trykk for større kart):

 

Legg igjen en kommentar

 

Buss til SKSF

Buss fra Oslo: Det går buss fra Oslo bussterminal minst to ganger i timen (7 og 37 minutter over hver hele time). I rushtiden går det buss ca. hvert 15. minutt. For å komme til [...]

Nye nettsider

Skedsmokorset Spillforening får nye nettsider! Vi har inngått en avtale med Sky Konsult som hjelper oss med å fornye nettsidene våre. Nye nettsider tar tid å bygge opp igjen, så in[...]

Dugnad!

SKSF har dugnad på Telenor Arena 15.-21. september. Dugnaden står for størsteparten av inntekten til SKSF, og er en av hovedårsakene vi kan ha hytteturer og større arrangementer. [...]